diumenge, 17 de maig del 2009

BRULL 5 - Collsupina 5.
El Brull tanca la lliga empatant en un partit ple de gols.

8 comentaris:

  1. El CE EL BRULL arriba fos a final de Temporada. (CE EL BRULL 0 - MONTESQIU 5)

    Aquest Dissabte a la tarda el Brull ha disputat l'últim partit Oficial d'aquesta Temporada, que serà recorada sense pena ni glòria en la Història del Club. L'encontre corresponia a la 1era Eliminatòria de Copa, on l'any passat el Brull es va quedar a les portes de disputar la Final. El rival visitava les instal·lacions del Montanyà com a vigent campió de la competició. A la 1era part el Brull sortí motivat i portava la inicitaiva en el joc, tot i que un Montesquiu ben palnatat al terrany de joc anul·lava amb facilitat les tímides escomeses del Brull i generava perill en ràpids contraatacs. Al minut 25 mitjançant un bon remat de cap de Joan Trilla, el Brull veia com no se li concedia un gol fantasma, després de que la pilota revotada pel travasser tornés a sortir de la línia de gol. Poc després el montesquiu s'avançava amb fortuna mitjançant un xut ras en l'1 contra 1 davant del porter local. Amb 0-1 s'arribava al final de la 1era part, amb un Brull que començava a notar els ja habituals síntomes de cansament i ofegat per la forta calor. A la represa el Brull va intentar aixecar el marcador amb l'entrada de nous jugadors de refresc, però la combinació en el joc es feia cada vegada més díficil pel cansament acumulat dels jugadors del Brull. El Montesquiu ben posicionat defensivament va aprofitar la pèrdua de gas dels jugadors locals, per superar amb facilitat al contaratac la defensa del Brull, anotatnt 3 gols més en l'1 contra 1 i amb la fortuna d'un llençament directe de falta que s'esmunyí pel mig de la tanca. Amb aquest resultat el Brull acomiada la present Temporada, pendent d'incorporar nous jugadors per reforçar-se físicament i aconseguir nous èxits la Temporada vinent.

    ResponElimina
  2. ACTES FINAL DE TEMPORADA 08/09:
    (Celebració del 15è ANIVERSARI 1994-2009)

    DISSABTE 6/JUNY/09 amb inici a les 18:30 h. partit de Futbol al camp de gespa artíficial del MONTANYÀ entre:

    VETERANS - C.E. EL BRULL

    Convocatòria 18:00 h. als Vestidors del Montanyà.

    Després del partit es preveu un "EMOTIU SOPAR DE GERMANOR" entre tots els participants. (RESTAURANT "EL CASTELL DEL BRULL" - 21:30 H)

    US HI ESPEREM A TOTS!

    C.E. EL BRULL: 15 anys d'il·lusió!

    ResponElimina
  3. SECCIÓ FUTBOL SALA CE EL BRULL("El Castell del Brull"):

    La Secció de Futbol-Sala del Club ha acompanyat L'ANIVERSARI dels 15 anys d'història del Club amb un magnífic resultat esportiu. La Secció ha assolit la 5ena posició de la "serie A" del Torneig Comarcal organitzat pel Consell Esportiu d'Osona, consolidant-se un any més com a un dels auips més punters dels 135 equips participants a la Lliga comarcal 08/09. Enhorabona!

    ResponElimina
  4. C.E. EL BRULL - TEMPORADA 2008/2009

    El CE EL BRULL ha finalitzat la Temporada 08/09 amb bona nota, obtenint el 8è lloc del competitiu "grup 4" de la Tercera Territorial composat per 18 equips. Aquesta temporada tot i no poder repetir la 4arta posició de la temporada anterior, el CE EL BRULL s'ha mostrat sempre com un equip altament competitiu, realitzant en molts trams de temporada un joc exquisit. Tot i això, el gran nombre de lesions sofertes en diversos jugadors, així com la irregular forma física de l'equip han fet que les posicions capdavanteres quedessin allunyades a final de Temporada.
    La Junta Directiva vol agraïr molt sincerament la il·lusió i el coratge novament exhibit aquesta Temporada, recordant a tots els integrants de la plantilla que han aconseguit escriure una nova pàgina a la Història del nostre Club, esdevenint ja un referent per les futures generacions de jugadors. Moltes gràcies a Tots!
    VISCA EL C.E. EL BRULL !!!

    La Junta Directiva
    El Brull, Juny 2009

    ResponElimina
  5. MUNTI PENMJA AQUESTS ESCRITS A LA PÀGINA PRINCIPAL DE LA WEB. (Secció Futbol Sala i Escrit Temp 08-09)

    Gràcies,

    ResponElimina
  6. PARTIT 15È ANIVERSARI C.E. EL BRULL. (VETERANS - CE EL BRULL)

    AQUEST PROPER DISSABTE 6 DE JUNY AMB INICI A LES 18:30 H. ES PREVEU UN MAGNÍFIC PARTIT DE FUTBOL ENTRE ELS VETERANS DEL CLUB I L'ACTUAL PLANTILLA DEL CE EL BRULL.

    PER AQUEST ESDEVENIMENT JA HAN CONFIRMAT LA SEVA PRESÈNCIA ELS SEGÜENTS "VETERANS":

    - LLUÍS SALA
    - MANEL PARRA
    - XAVIER CASALS
    - TONI MAS
    - MARCEL SALES
    - RICARD PUIG
    - DAVID CLOS
    - HIPÒLIT CAMPRUBÍ
    - MARC SANS
    - JORDI COMA
    - PEP PRAT
    - AURELI PARDO
    - EDU VIVAS
    - CARLOS GARGALLO
    - PABLO FRAMIS
    - VICTOR
    - ERNEST DAM
    - XAVIER SEGALÉS
    - I 5 JUGADORS MÉS, PENDENTS DE CONFIRMACIÓ DEFINITIVA.

    MOLTS D'ELLS JUGADORS LLEGENDARIS DE LA NOSTRA ENTITAT, AIXÍ COM UNA NOMBROSA REPRESENTACIÓ DE L'EQUIP QUE DIPUTÀ LA PROMOCIÓ D'ASCENS LA TEMP.03/04.

    PER ALTRA BANDA, ES COMPATRÀ AMB LA PRESÈNCIA AL COPMPLET DE L'ACTUAL PLANTILLA DEL C.E. EL BRULL.

    UNA VEGADA ACABAT EL PARTIT ES CELEBRARÀ EL "SOPAR DE GERMANOR" (21:30 H RESTAURANT EL CASTELL) ENTRE TOTS ELS PARTICIPANTS, PREVEIENT-SE L'ASSITÈNCIA DE MÉS D'UNA TRENTENA DE COMPANYS ENTRE JUGADORS I EX-JUGADORS DEL CLUB.

    FINS DISSABTE!

    VISCA EL C.E. EL BRULL!

    15 ANYS D'ORGULL!

    ResponElimina
  7. Per anar fent boca pel proper dissabte no us deixeu de visitar els videos penjats al YOU-TUBE (Buscar: Club Esportiu el Brull)de la trobada de l'any passat!

    Fins dissabte, us hi esperem a tots!

    ResponElimina
  8. NOUS "VETERANS" CONFIRMATS PER DISSABTE:

    - EDU PUIG
    - CINTO CODINA
    - ROGER MOLIST

    Per altra banda, comptarem tant al partit com al SOPAR amb els "VETERANS" del 1er equip:

    - ESTEVE PARAREDA
    - LALO

    NO DEIXEU DE VISITAR L'APARTAT "ELS VETERANS" DE LA WEB, AMB QUE NOVAMENT ENS HA OBSEQUIAT EL JA MÍTIC "WEBMASTER".

    UNA ABRAÇADA A TOTS!

    Fins DISSABTE!

    ResponElimina