dissabte, 9 de febrer del 2008

BRULL 1 - St. Julià 1. El Brull empata amb el St. Julià i entra en crisis. Sumant només 2 dels últims 9 punts en joc (a més contra rivals assequibles)l'equip va deixant escapar les seves aspiracions a fer alguna cosa important aquesta temporada.

9 comentaris:

  1. Brull 1 - St. Julià 1:

    - EL BRULL VA JUGAR EL SEU PITJOR PARTIT DE TOTA LA TEMPORADA. (Excessives absències: MARANGES, Cinto, TRILLA, Marc, Cesc i Muntal)

    - "El got mig ple": TOT I FER UN PARTIT NEFAST, EL BRULL SUMA UN PUNT. CONTINUANT AIXÍ, EN 5ENA. POSICIÓ.

    C.E. EL BRULL: SOM I SEREM !

    ResponElimina
  2. MUNTAL, JA TARDES A REAPAREIXER ! (On va El Brull sense el capità?)

    ResponElimina
  3. Muntal, el Tony Adams del Brull. El Brull sense el seu gran capità no es res.

    ResponElimina
  4. Val que vam fer un partit mediocre,que ens vam trobar un tap al mig del camp i que va ens va costar moltíssim sobrepassar-lo, però d'aquí a que acabéssim demanant l'hora...

    No ens podem pensar que som el Barça, hem de seguir lluitant a les dures i a les madures!

    Força Brull!

    ResponElimina
  5. ... i això de la crisi... Té collons que els mateixos membres de l'equip ens tirem pedres contra el propi terrat. Heu vist com han estat les relliscades d'aquests partits?
    Sant Feliu, vam ser infinítament superiors.
    Taradell, ho vam ser i vam acabar empatant donant-ho tot i amb una expulsió injusta.
    Sant Julià, hi ha dies que el contrari també juga i et posa un tap al centre del camp. Així i tot anàvem guanyant el partit. I he de recordar que vam jugar gairebé tota la segona part amb un menys i així i tot, cap al final vam tenir-ne alguna?

    Hi ha crisi? No.
    HI HA PRÒXIM PARTIT DEL BRULL A SANT QUIRZE

    ResponElimina
  6. PER FI HA ENTRAT L'AUSTRALIÀ I TINC UNA VISITA D'AUSTRALIA.
    JA M'HA SALVAT EL DIA....

    ResponElimina
  7. El Mallorqui aquest no l'haviem donat de baixa? Aixo vol dir que continuarta fent alguna cronica. Muntal, el reporter oficial del club esportiu el Brull. Muntal el Clark Kent del Brull, les croniques per en Muntal ! Sempre Brull

    ResponElimina
  8. Xevi! Estaves molt bé fent el Koala penjat d'un eucaliptus... Si no voleu les meves cròniques posaré el meu càrrec de l'àrea de comunicació a disposició del club. Total, pel que faig... He descobert que el gafe no sóc jo. Els del Balenyà us van deixar cagadets i ja no us atreviu a guanyar cap partit, no sigui cosa que ens peguin... Doncs apa! que jo tinc ganes de merder!

    ResponElimina