dilluns, 10 de desembre del 2007

Hola a tots, benvinguts al bloc del Club Esportiu el Brull.
Que en penseu de l'actual temporada. Esteu contents amb el paper de l'equip??? a que podem aspirar??? després de 2 derrotes estem en crisis???

8 comentaris:

  1. El Webmaster ens ha tornat a sorpendre gratament amb la creació d'aquest NOU BLOC, destinat a fer-se ressò immediat de les opinions dels jugadors, socis i aficionats que formen aquest Club. Desitgem que es converteixi en un punt de trobada per tota la gent que fa possible el Club Esportiu El Brull. Webmaster, Moltes Gràcies. La Junta Directiva.

    ResponElimina
  2. CURIOSITAT: El passat dissabte 8/12/07 el 1er. Equip de Futbol del CE EL BRULL es va veure obligat a utilitzar per primera vegada desde la seva fundació (1994) la segona equpació, al coincidir el ja mític "Color Taronja" de la samarreta del Brull amb els colors del St. Esteve de Palautordera. El Brull va sortir a jugar el partit amb samarreta a franges negres i blanques, al utilitzar l'equipació del CF Borgonyà que gentilment cedir una de les seves equipacions al nostre Club. (Potser en aquest fet recau l'explició de la injusta derrota...)

    ResponElimina
  3. ATENCIÓ: DISSABTE 15/12/07 a les 21:30 h. al RESTAURANT "EL CASTELL DEL BRULL" es preveu la celebració del SOPAR DE NADAL del Club. ESPEREM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA !

    ResponElimina
  4. El cos Tècnic a la corda Fluixa ? El tàndem Maranges-Aureli sembla haver-se fumat "la flor" que ha portat el Brull fins a les posicions capdevanteres de la Classificació. Els 2 últims partits de la primera volta previstos abans de nadal, seran determinants per a la continuitat del anomenat "Cercle Virtuós". ¡Que la seva "recerca de la pau interior" els ajudi a superar la pressió de l'entorn!

    ResponElimina
  5. En Pere "Mediàtic", després de les últimes cròniques inacabables publicades a la WEB per "fascicles", ha sabut trobar la seva capacitat de síntesi, convertint les cròniques dels partits del Brull en un "objecte de Culte" pel futbol català.

    ResponElimina
  6. Menys "jogo bonito" i MÉS COLLONS! NOMÉS ENS VAL LA VICTÒRIA ! Supporters Brull (Fura: Menys "bongos" i més Gols!)

    ResponElimina
  7. No ens hem d'obsessionar amb la posició que hauria d'ocupar l'equip. Si seguim jugant com fins ara estarem sense cap mena de dubte entre els 5 primers classificats. I el que és més important, fent el que ens agrada: JUGAR al FUTBOL del TIKI TAKA!!

    L'entrenador que no parla gaire.

    ResponElimina
  8. Gràcies per la lloança a les meves cròniques. Abans les feia de diari i ara les faig de resum de TV. Veig que som un equip que viu amb els peus a terra i no hi ha ningú que cregui que quedarem primers. El que compta és gaudir jugant, i nosaltres ho fem. Som una família, la família tiki taka. Sigui jo on sigui, que sapigueu que estic treballant en un projecte de l'àrea de comunicació del C.E. El Brull que crec que us agradarà: els BrulliToons.

    ResponElimina